• nl  |  fr  |  en

Busvervoer in België

Koeriersdiensten tot 500kg
✓ Legalisatie documenten
✓ Personenvervoer op maat

Naast het legaliseren van documenten kunt u bij Karer Services in Sint-Amands, nabij Mechelen, ook terecht voor busvervoer in België. Dit is zowel mogelijk voor pakketservice als personenritten. Dit is handig voor wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen, een weekendje weg gaat, of een flink aantal pakketjes moet bezorgen.

Wilt u nu een reservering plaatsen?

Ons busvervoer brengt u waar u wilt in België

Het busvervoer van ons bedrijf in België is geschikt voor zowel privé vervoer, als voor busvervoer tot 19 personen, en indien meer kan ook een oplossing aageboden worden. Heeft u een evenement, een feestje of een andere gelegenheid? Wij vervoeren u graag van punt A naar B, en andersom. Naast personenvervoer is het ook mogelijk om ons in te huren voor het vervoeren van pakketjes. Onze koerierdienst is geschikt voor kleine pakketjes tot 500 kg. 

Ontdek de diverse mogelijkheden van ons busvervoer

Het busvervoer dat wij aanbieden verschilt. Zo is het naast evenementen, feestjes of andere gelegenheden ook mogelijk om busvervoer bij ons te boeken voor bijvoorbeeld luchthavenvervoer. Gaat u op vakantie en wilt u uw auto niet laten staan? Dan staan wij graag voor u klaar met ons busvervoer. De diensten die wij aanbieden zijn zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar.

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem direct contact op!

In ons ruime assortiment worden er verschillende diensten aangeboden. Heeft u geen busvervoer nodig, maar heeft u wel interesse in het legaliseren van (buitenlandse) documenten? Of heeft u misschien toch nog wat meer vragen over ons busvervoer? Neem voor het personenvervoer, of het visumbureau, direct contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via +32 494 165 936 of vul online het contactformulier in.

vervoer België

Vul alstublieft uw gegevens in en daaronder een kort bericht. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Comments are closed.