• nl  |  fr  |  en

Legalisatie van buitenlandse documenten

Bij Karer Services in Sint-Amands, in de buurt van Mechelen, kunt u terecht voor onder andere de legalisatie van buitenlandse documenten. De legalisatie van documenten laat u toe een Belgisch document in het buitenland te gebruiken. Ook andersom geldt natuurlijk dat u een buitenlands document in België, of in een ander land, kunt gebruiken.

Legalisatie van buitenlandse documenten tegen een voordelig tarief

Voor een legalisatie van buitenlandse documenten bij het ministerie van justitie, en/of buitenlandse zaken, betaalt u €40,-. Hierbij zijn echter de kosten van de apostille en de legalisatie niet meegerekend. De kosten voor de apostille en legalisatie bedragen €20,- per document. Deze zijn enkel geldig met de stempel van de rechtbank, een handtekening van de burgemeester of schepenen en notaris. Voor het legaliseren van documenten bij de consulaat betaalt u €80,-. Vermits niet alle consulaten hetzelfde tarief en dezelfde leveringstermijn toepassen, kunt u dit middels een offerte opvragen, zodat ik u het recentste tarief kan mededelen.

Geef uw documenten echtheid door het te laten legaliseren

Legalisatie van onder andere apostille of buitenlandse documenten bewijst de echtheid van het document. Dit wordt gedaan door middel van een handtekening, een zegel en/of de stempel op het document dat wordt gelegaliseerd. Het bevestigt ook dat de persoon die het document getekend heeft, bevoegd was om documenten te legaliseren. De legalisatie van de handtekening, bij de legalisatie van apostille en buitenlandse documenten, geeft een echtheid aan de documenten en laat toe het document te gebruiken in een ander land dan waar het werd afgegeven.

De diverse bezochte consulaten

Voor de legalisatie van apostille en andere diverse documenten bij Karer Services in Sint-Amands, nabij Mechelen, hebben we al diverse consulaten bezocht. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Algerije, Brazilië, Filipijnen, Ghana, Haïti, Maleisië en Tunesië. Ook hebben al vele landen het apostilleverdrag ondertekend. Voorbeelden hiervan zijn Albanië, Fiji, El Salvador, Estland, Costa Rica, Salomonseilanden, Suriname en de Dominicaanse Republiek.

Neem contact op voor uw eigen gelegaliseerde documenten

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor de legalisatie van onder andere apostille en andere documenten? Of heeft u misschien interesse in een van de andere aangeboden diensten, zoals informatie over busvervoer in België? Neem voor informatie over de koerierdienst gerust eens contact met ons op. Telefonisch zijn wij te bereiken via het telefoonnummer +32 494 165 936 of vul online het contactformulier in. Mailen mag naar info@karerservices.be.

Comments are closed.