• nl  |  fr  |  en

Visumbureau

Koeriersdiensten tot 500kg
✓ Legalisatie documenten
✓ Personenvervoer op maat

Karer Services in Sint-Amands, in de buurt van Mechelen, is een visumbureau dat u helpt bij het aanvragen van een visum en bij het legaliseren van uw (buitenlandse) documenten. Dit wordt gedaan voor verschillende doeleinden en diverse landen.

Wilt u nu een reservering plaatsen?

Vraag uw visum aan bij ons visumbureau

Een visum, dat u kunt aanvragen bij ons visumbureau, is een officiële toestemming om een land binnen te komen. Dit kan zijn voor een zakelijke reis, een vakantie of bijvoorbeeld een familiebezoek. Een visum zorgt ervoor dat u dan ook daadwerkelijk in het land mag verblijven. Dit visum wordt vervolgens afgegeven in het land waar u naartoe gaat reizen. Zo controleert het land wie er allemaal binnenkomen en wie er voor een (langere) tijd verblijft.

Laat uw handtekening legaliseren bij ons visumbureau

Een visum, dat u kunt aanvragen bij een visumbureau, is vaak maar voor een bepaalde tijd geldig. Wanneer een visum verlopen is, dient u dan ook het land weer te verlaten. Een standaard toeristenvisa, dat u ook bij ons visumbureau kunt aanvragen, is vaak geldig voor een goede 90 dagen. Een visum kan echter altijd voorwaarden opleggen wanneer u besluit een land te bezoeken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u in het land van bestemming geen activiteiten op de arbeidsmarkt mag uitoefenen. Wilt u uw handtekening laten legaliseren voor uw document? Ook hier helpen wij u graag mee. 

Heeft u een eigen visum nodig? Bel direct voor meer informatie!

Een visum moet vaak van tevoren aangevraagd worden. Wacht daarom ook niet te lang met het maken van uw afspraak. Heeft u meer vragen over ons visumbureau? Of heeft u interesse in het huren van een reisbus of onze koeriersdienst? Telefonisch zijn wij te bereiken via het telefoonnummer +32 494 165 936 of vul online het contactformulier in. Wanneer u uw visum heeft ontvangen, is het tijd om op reis te gaan. Boek hiervoor ons internationaal luchthavenvervoer en wij brengen u graag naar uw bestemming naar keuze.

vervoer België

Vul alstublieft uw gegevens in en daaronder een kort bericht. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Comments are closed.