• nl  |  fr  |  en

Legalisatie van een handtekening

Koeriersdiensten tot 500kg
✓ Legalisatie documenten
✓ Personenvervoer op maat

Naast het legaliseren van documenten kunt u bij Kerar Services in Sint-Amands, nabij Mechelen, ook terecht voor Wanneer er om de legalisatie van een handtekening wordt gevraagd, wordt dit gevraagd voor officiële documenten of verschillende aktes. Vaak wordt dit aangevraagd door diverse instanties. Bij de legalisatie van een handtekening is het belangrijk dat de handtekening die wordt gezet, ook daadwerkelijk door u wordt gezet. Om daar echt zeker van te zijn kan het zijn dat er gevraagd wordt om uw handtekening te laten legaliseren bij de notaris.

Wilt u nu een reservering plaatsen?

legalisatie

Wij verzorgen de legalisatie van uw handtekening

De legalisatie van een handtekening bij de notaris is nodig voor verschillende documenten. Zo is er een legalisatie van de handtekening nodig voor wanneer u bijvoorbeeld uw diploma’s geldig wilt laten verklaren, die in het buitenland zijn gehaald, of bijvoorbeeld voor een volmacht die is opgesteld door iemand die het document graag wilt machtigen. Ook het ondertekenen van verklaringen telt hier mee. 

Een legalisatie van een handtekening in het bijzijn van de notaris

De legalisatie van een handtekening wordt gedaan in het bijzijn van een notaris. Hiervoor maakt u dan ook een afspraak bij ons visumbureau. De legalisatie van een handtekening kan bij iedere notaris gedaan worden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt bij ons bedrijf, is het belangrijk dat u van tevoren een geldig legitimatiebewijs meeneemt naar de afspraak. Zonder legitimatie is het niet mogelijk om de handtekening door de notaris te laten legaliseren. 

Ook interesse in het legaliseren van uw documenten? Bel nu!

Wilt u ook uw handtekening laten legaliseren? Of heeft u interesse in het huren van een reisbus of onze koeriersdienst? Maak hiervoor dan snel een afspraak met ons bedrijf. Heeft u vragen over het legaliseren van uw handtekening? Of bent u eerder benieuwd naar het legaliseren van (buitenlandse) documenten bij ons visumbureau? Hiervoor is Karer Services uit Sint-Amands, in de buurt van Mechelen, te bereiken op het telefoonnummer +32 494 165 936 of stuur een e-mail naar info@karerservices.be. Heeft u vragen over ons internationaal luchthavenvervoer? Ook hiervoor zijn wij te bereiken via bovenstaande gegevens.

vervoer België

Vul alstublieft uw gegevens in en daaronder een kort bericht. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Comments are closed.