• nl  |  fr  |  en

Luchthavenvervoer in België

Bent u op zoek naar luchthavenvervoer in België? Karer Services uit Sint-Amands, in de buurt van Mechelen, helpt u graag bij het vervoeren. Dit is handig voor wanneer u op vakantie gaat, of op een zakenreis, of een familiebezoek. Op deze manier hoeft u niet zo lang uw auto op de luchthaven te laten staan. Ook bespaart u hiermee flink wat parkeerkosten tijdens uw reis.

Luchthavenvervoer naar België, Frankrijk, Nederland of Duitsland

Het internationaal luchthavenvervoer dat wij aanbieden is niet alleen mogelijk in België. Naast België brengen wij u ook graag naar luchthavens in andere gebieden. Ons internationaal luchthavenvervoer brengt u naast België ook graag naar Frankrijk, Nederland of Duitsland. Het vervoer is mogelijk tot zeven personen. De prijs hiervoor is vanaf €45,-. Bent u met een grotere groep? Hiervoor kunt u de prijs opvragen.

luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer voor zowel zakelijke als particulieren reizen

Het internationaal luchthavenvervoer naar België, Nederland, Frankrijk en Duitsland is mogelijk voor zowel zakelijke reizen als particulieren reizen. Busvervoer voor lange afstanden is mogelijk tegen de beste tarieven. Zakelijke of diverse reizen voor lange afstanden zijn tevens ook mogelijk met alleen de beste tarieven. Naast het internationaal luchthavenvervoer is het ook mogelijk om een reisbus bij Karer Services te reserveren. Gelieve ten laatste twee dagen voor je vertrek te reserveren via mail.

Reserveer snel uw rit naar de luchthaven!

Voor het reserveren van ons internationaal en regionaal luchthavenvervoer dient u twee dagen voor het vertrek te reserveren. Wilt u gebruikmaken van het luchthavenvervoer van ons bedrijf? Of heeft u interesse in het huren van een reisbus of onze koeriersdienst? Neemt u dan gerust eens contact met ons op voor antwoord op al uw vragen. Telefonisch zijn wij te bereiken via +32 494 165 936 of stuur een e-mail naar info@karerservices.be. Vraag ook meteen naar de mogelijkheden voor het legaliseren van documenten.

3vivaropel vivaro

Comments are closed.